Våra Case

Ta en närmare titt på hur vi på Signcast har hjälpt våra underbara kunder.

Fastpartner

Fastpartner äger och förvaltar fastigheter i Sveriges största befolkningscentrum, Stockholm, Mälardalen, Gävle, Norrköping, Göteborg och Malmö. Tillsammans har vi digitaliserat över 70 fastigheter där vi främst har levererat digitala trapphustavlor.

Nordsjö Idé & Design

Nordsjö grundades 1903 under namnet Nordström och Sjögren. 2005 lanseras butikskonceptet Nordsjö Idé & Design och finns idag på flera orter runt om i Sverige. Vi fick förtroendet att leverera digital skyltning med tillhörande kösystem till kedjans butiker.

Akademibokhandeln

Akademibokhandelns första butik slog upp dörrarna 1971 och idag är Sveriges ledande bokhandelskedja med drygt 100 butiker från nord till syd. Vi får förtroendet att vara med och skapa en positiv kundupplevelse i butik genom digital skyltning.

Autoexperten

Autoexperten är en rikstäckande bilverkstadskedja i Sverige. Autoexperten har för närvarande cirka 400 bilverkstäder och 60 butiker runt om i landet. Tillsammans tog vi fram en lösning som underlättar den interna kommunikationen på deras butiker och verkstäder.

Riddermark Bil

Riddermark bil är idag en av landets största aktörer inom bilhandeln för privatpersoner & företag som erbjuder möjlighet att på bästa sätt värdera, sälja eller köpa sin dröm bil. Vi på Signcast fick förtroendet att leverera skärmar till Riddermark’s samtliga bilhallar.

Phils Burger

Hamburgerkedjan Phil´s Burger grundades 2014 av matfantasten Philip Örtegren och entreprenören Peder Skaj. Konceptet bygger på att hamburgarna görs från grunden med de bästa råvarorna utan tillsatser. Snygga och användarvänliga digitala menyskärmar från Signcast rullades ut till samtliga enheter.

Fördelar med digital skyltning

Ökar uppmärksamheten på plats med upp till

%

Ökar försäljningen på en viss vara med upp till

%

Reducerar den upplevda väntetiden i kassan med

%

Ökar varumärkes-kännedomen med upp till

%