Autoexperten

Autoexperten butik digital skylt signcast

Internkommunikation var en stor utmaning

Autoexperten är ett stort företag som idag finns på dom flesta orter runt om i landet. Den stora geografiska spridningen i landet gjorde det svårt att upprätthålla en bra och smidig kommunikation som fungerar. Autoexperten ville ha en lösning för att nå ut internt dagligen.

Magnus Plahn Marknadschef Autoexperten

Magnus Plahn - Marknadschef

“För att bättre nå ut med intern information till våra butiker och verkstäder har Autoexperten länge försökt att hitta bra lösningar. Signcasts lösning blev vårt val och efter en lyckat pilot implementerar vi nu skärmar i personalutrymmen och kundmottagningar i våra butiker och bilverkstäder. Även implementation på huvudkontoret i Häggvik har genomförts.

Sedan tidigare har jag arbetat med liknande upplägg som hade en central roll i marknadsföringen, när jag jobbade på Tele2, med lyckat resultat.

Mjukvaran Castit möjliggör för våra butiker och verkstäder att enkelt uppdatera sina skärmar med lokal kommunikation blandat med en central slinga från huvudkontoret.“

Magnus Plahn Marknadschef Autoexperten
Autoexperten butik digital skylt signcast

Vi har erbjudit en lösning som motsvarar deras behov och utmaningar, ökat engagemanget och minskat kostnaderna

Digital skyltning som en kommunikationskanal har hjälpt Autoexperten att nå ut i realtid till sina butiker och verkstäder för att informera om viktiga händelser och nyheter i organisationen. Lösningen gör det även möjligt att spara både tid och pengar samt ligga i framkant.

Autoexperten logo

Autoexperten är en rikstäckande bilverkstadskedja i Sverige. Det finns för närvarande cirka 430 bilverkstäder som är anslutna till konceptet Autoexperten och antalet blir bara fler och fler.

Autoexperten verkstad har över 340 000 artiklar i sortimentet och servar alla typer av bilar samt lagar alla typer av fel med bibehållen nybilsgaranti. Autoexperten har även 57 butiker runtom i landet.

Fler Case

DRA

Fördelar med digital skyltning

Ökar uppmärksamheten på plats med upp till

%

Ökar försäljningen på en viss vara med upp till

%

Reducerar den upplevda väntetiden i kassan med

%

Ökar varumärkes-kännedomen med upp till

%