Nordsjö Idé & Design

Nordsjö Ide & Design digital skylt i butik
nordsjo butik inredning

Möjlighet att publicera innehåll från tre olika håll

I takt med att antalet Nordsjö Idé & design’s butiker växer med åren gör att ett krav på en stabil och pålitlig mjukvara och som dessutom är lätt att förstå sig på och jobba i är ett måste. En av utmaningarna som Nordsjö Idé & design hade var att kunna publicera innehåll centralt från sitt huvudkontor, ge möjligheten till den lokala butiken att lägga upp lokala kampanjer samt ge möjligheten till en tredje part att publicera annonsmaterial från deras leverantörer.

nordsjo digitala trapphustavlor signcast

Castit – en mjukvara framtagen för alla yrkesroller

Efter genomgång av vårt molnbaserade CMS, Castit, föll valet på Signcast. Idag hjälper vi Nordsjö Idé & design med en helhetslösning inom digital skyltning.

Via vår molnbaserade mjukvara Castit, kan dom enkelt lägga upp centrala och lokala budskap samt kombinera med annonser från sina leverantörer. Vidare har dom möjlighet att på ett snabbt och enkelt sätt publicera meddelanden på sina skärmar.

En annan lösning som vi erbjuder butikerna är ett kösystem som de kan hantera enkelt via sin kassa dator. Könummer syns på skärmen och ett ljud spelas upp för att uppmärksamma kunden. Lösningen gör att butiken inte behöver köpa in ett kösystem som kostar onödigt mycket pengar.

nordsjo digitala trapphustavlor signcast
nordsjo logo

Nordsjö grundades 1903 under namnet Nordström och Sjögren. Under åren har mängder med svenska hus målats med vår färg. Fina gamla trähus i skärgården, nya radhus, moderna villor, skolor och arbetsplatser. Kökssoffor, fönster, väggar, golv, trädgårdsmöbler, tak med mera.

2005 lanseras butikskoncept Nordsjö Idé & Design och finns idag på flera orter runtom Sverige.

Fler Case

DRA

Fördelar med digital skyltning

Ökar uppmärksamheten på plats med upp till

%

Ökar försäljningen på en viss vara med upp till

%

Reducerar den upplevda väntetiden i kassan med

%

Ökar varumärkes-kännedomen med upp till

%