Digital skärm i butik Face stockholm

Retail Lösningar

Digital Signage hänvisar till användningen av digitala displayer, såsom LCD-skärmar, videoväggar och interaktiva kiosker, för att förmedla information och budskap till en publik. Det är en modern form av visuell kommunikation som använder digital teknik för att visa innehåll, såsom bilder, videor, animationer och text.

Digital Signage är ett kraftfullt verktyg som används inom retail för att engagera kunder i butik. Budskapen uppdateras i realtid detta gör att butiker kan anpassa sina budskap till förändrade situationer och behov. Digital Signage kan också ge värdefulla insikter och data, såsom publikengagemang och trafikmönster, vilket kan hjälpa företag att fatta välgrundade beslut om sina marknadsförings- och kommunikationsstrategier.

Digitala skärmar i skyltfönster hos Akademibokhandeln

Fördelar med digital signage inom retail

  • Ökad försäljning
    Genom att använda digital Signage för att visa produkter och erbjudanden kan butiker öka kundernas medvetenhet om produkterna och uppmuntra till impulsköp.
  • Förbättrad kundupplevelse
    Digital Signage kan hjälpa till att skapa en trevlig och interaktiv atmosfär i butiken, vilket kan förbättra kundernas upplevelse av att besöka butiken. Genom att visa relevant information på digitala skärmar kan kunderna också lättare hitta det de söker efter och få information om produkterna.
  • Flexibilitet och snabb uppdatering
    Digital Signage gör det möjligt att snabbt och enkelt uppdatera innehåll på skärmarna, vilket gör det lättare att anpassa budskapen efter aktuella behov och kampanjer. Detta kan hjälpa butiker att vara mer flexibla och anpassningsbara, vilket är viktigt i en snabbt föränderlig retailmiljö.
Digitala skärmar i skyltfönster hos Akademibokhandeln
Digital skärm i skyltfönster Face Stockholm

Skyltfönster skärm – en digital gatupratare

En vanlig plats där digital signage används är i skyltfönster. Genom att placera en digital skärm i ett skyltfönster kan man visa olika typer av information för att locka kunder att gå in i butiken eller för att öka varumärkesmedvetenheten.

Digital signage i skyltfönster kan vara särskilt effektivt eftersom det kan locka uppmärksamhet från förbipasserande på ett sätt som traditionella skyltar inte kan. Genom att använda levande bilder, rörlig text och andra visuella effekter kan man skapa en mer engagerande och interaktiv upplevelse för tittarna.

Mjukvara Castit för digital skyltning i butik

Webbaserad, användarvänligt och skalbart

CastIt är ett webbaserat gränssnitt skapad av våra vassa utvecklare på Signcast. Vi lyssnar väldigt mycket på vad marknaden efterfrågar och utvecklar nya funktioner löpande.

Digital skyltning är på väg att bli den självklara kommunikationskanalen i många branscher och därför vill vi att CastIt ska vara det självklara valet av mjukvara på den svenska marknaden.

CastIt är en molnbaserad mjukvara där du som kund har tillgång till den via dator, surfplatta eller mobil, det enda som behövs är internetuppkoppling. Då CastIt är webbaserad krävs således ingen nerladdning av programvara.

Mjukvara Castit för digital skyltning i butik

Några butikskedjor som har kommit igång med digital signage genom Signcast


KONTAKTUPPGIFTER
Signcast AB (559086-9557)
Aniaraplatsen 4
191 47 Stockholm


FÖRSÄLJNING
hello@signcast.se
08 - 121 593 15SUPPORT
support@signcast.se
08 - 121 593 15 (Tider : 08:00 - 17:00)

Tack för ditt meddelande!


Vi hör av oss inom kort! Om vi inte hört av oss inom 48 timmar vänligen prova att ringa oss direkt på 08 - 121 593 15.

Välkommen


Våra Case

DRA

Fördelar med digital skyltning

Ökar uppmärksamheten på plats med upp till

%

Ökar försäljningen på en viss vara med upp till

%

Reducerar den upplevda väntetiden i kassan med

%

Ökar varumärkes-kännedomen med upp till

%