Fastpartner

Fastpartner butik digital skylt signcast

Att nå ut med information till hyresgästerna var verkligen krävande och tog för lång tid.

En av Fastpartners största utmaningar var att uppdatera hyresgästslistan samt nå ut med viktig information till sina hyresgäster runtom i landet. Detta var en krävande och tidskonsumerande uppgift. Läs mer nedan hur Signcast hjälpte Fastpartner med deras utmaningar.

Filip Dolata Fastpartner

Filip Dolata, Områdeschef

Signcasts egenutvecklade mjukvara har en mängd smarta funktioner och är enkel att använda vilket gör att vi numera alltid har trapphusregister som är uppdaterade med rätt information.

De har en fanatisk kundservice och är snabba med att både leverera nya skärmar samt att hjälpa till med anpassningar av den grafiska designen.

Jag rekommenderar starkt andra företag att använda sig av Signcasts skärmlösning.

Filip Dolata Fastpartner
Fastpartner digitala trapphustavlor signcast

Användarvänlig, smidig och webbaserad lösning

Fastpartner har idag någon eller några förvaltare i varje region som kan centralt lägga upp nya hyresgäster eller annan information på alla sina fastigheter runt om i landet väldigt enkelt och snabbt via vår mjukvara Castit. Det tar cirka 10 sekunder att lägga till eller ta bort en ny hyresgäst.

De kan också visa lediga objekt (lokaler, lager m.m.) till sina kunder som besöker fastigheterna enkelt med en knapptryck via Castit, objekten hämtas automatiskt från objektvision med en koppling som vi tagit fram.

Fastpartner logo

Fastpartner äger och förvaltar fastigheter i Sveriges största befolkningscentrum, Stockholm, Mälardalen, Gävle, Norrköping, Göteborg och Malmö. Idag äger Fastpartner fastigheter till ett värde överstigande 20 miljarder kronor, företrädesvis i rikets största och mest expansiva tätorter. Tillsammans har vi digitaliserat över 70 fastigheter där vi främst har levererat digitala trapphustavlor.

Fler Case

DRA

Fördelar med digital skyltning

Ökar uppmärksamheten på plats med upp till

%

Ökar försäljningen på en viss vara med upp till

%

Reducerar den upplevda väntetiden i kassan med

%

Ökar varumärkes-kännedomen med upp till

%