signcast logo black 2

Digital trapphustavla

Digitala trapphustavlor har blivit en efterfrågad lösning inom fastighetsbranschen. Med den snabba utvecklingen har traditionella anslagstavlor blivit förlegade. Allt fler fastighetsbolag och BRF:er väljer att ta steget in i framtiden med digitala trapphustavlor.

Signcast har hjälpt några av
Sveriges största fastighetsbolag att implementera digitala trapphustavlor i sitt bestånd

Produkter

Signcast erbjuder en omfattande portfölj av innovativa produkter som är skräddarsydda för fastighetsbranschen. Vårt sortiment inkluderar digitala trapphustavlor, tvättstugebokning, digitala fastighetsboxar och konferenslösningar.

Digitala trapphustavlor

Signcast är en ledande aktör inom Digital signage. Kort sagt erbjuder vi en innovativ lösning för morgondagens fastighetsbolag och BRF:er med våra produkter MONO och SOLID.

Lösningen kombinerar den senaste teknologin med en användarvänlig mjukvara som skapar en sömlös och engagerande upplevelse för både fastighetsägare och boende.

Fördelarna med Signcasts digital trapphustavla är många. Det möjliggör en enkel och snabb kommunikation mellan fastighetsägare och hyresgäster. Vidare kan fastighetsägare uppdatera och sprida relevant information till fastigheten i realtid vilket gör att hyresgäster alltid har tillgång till aktuell och viktig information.

fastpartner-solid
Signcast-HSB-2

Snabbare & effektivare informationsdelning
för er BRF

Skapa en modern och engagerande boendemiljö med trapphusstavlor. Pappersaffischer och analoga anslagstavlor i entrén blir snabbt irrelevanta och kräver mer manuellt arbete. Genom att kommunicera viktig information till boende och besökare via en digital trapphustavla från Signcast skapar bostadsrättsföreningen en modern och effektiv kommunikationskanal som når hela vägen fram. Med Signcasts digitala trapphustavla får er bostadsrättsförening en innovativ och effektiv lösning för kommunikation, förvaltning och samhörighet.

Digitalisera morgondagens fastighet

För bostadsutvecklare är informationsdelning en viktig komponent för att skapa en modern och smart fastighet. Med digitala informationstavlor säkerhetsställer ni att fastigheten blir mer attraktiv för fastighetsköpare, förvaltare och hyresgäster.

Vår tjänst erbjuder en helhetslösning av mjukvara som är utvecklad för fastighetsbranschen och professionella skärmar från marknadens ledande skärmtillverkare. Vidare kan ni välja till vår bokningsmodul BOKI för att ge hyresgästerna möjlighet att boka tvättstuga och föreningslokal direkt via en QR-kod på den digitala trapphustavlan.

 

Signcast Sveaviken
Signcast olov lindgren

Kommunicera i realtid
och skapa bättre kundrelationer

För kommersiella fastigheter utgör digitala trapphustavlor en kraftfull och innovativ lösning för att förbättra kommunikationen och upplevelsen för både besökare och hyresgäster. Genom att välja Signcasts digitala trapphustavlor kan kommersiella fastighetsägare skapa en modern och professionell image, samtidigt som de effektiviserar sin kommunikation.

Med digitala trapphustavlor kan fastighetsägare snabbt och enkelt ändra innehållet på skärmarna i realtid. Detta är särskilt värdefullt för att kommunicera plötsliga ändringar eller akuta meddelanden till besökare och hyresgäster. Detta bidrar till en engagerande och dynamisk atmosfär i fastigheten.

Castit CMS - Mjukvara

Castit är utvecklad med visionen av att erbjuda en mångsidig och intuitiv mjukvara som möter behoven inom olika branscher. Flexibiliteten i Castit gör den till en perfekt lösning oavsett om ert företag är verksamt inom retail-, fastighet- eller restaurangbranschen. 

Genom smarta funktioner och tydlig design ger Castit användaren en mycket lättanvänd mjukvara som inte kräver några tekniska förkunskaper. Castit är molnbaserad, vilket ger er full kontroll över alla era displayer oavsett vart ni befinner er.

castit-mjukvara-digital-signage

Fördelar med digitala trapphustavlor

Det finns många fördelar med digitala trapphustavlor, och nedan är några skäl till varför allt fler väljer att använda dem.

icon-unlimited

Oändligt många användare och utbildningstillfällen

icon-13

En partner med 13 års
erfarenhet i branschen

icon-support

Alltid fri support via
telefon och mail

icon-cloud

Användarvänlig och cloudbaserad mjukvara 

icon-security

Hög grad av säkerhet samt daglig backup av data 

Signcast integrationer

Digitalt ekosystem

Upplev Castits öppenhet för Integrationer

Med marknadsledande partners inom flera olika branscher kan vi erbjuda  kraftfulla integrationer som passar varje branschs unika behov.

Läs mer om våra integrationer genom att trycka på knappen nedan.

Kundcase

Upptäck framgångsrika partnerskap där Signcast har varit kraften bakom omvandlingen. Vår resa sträcker sig från idé till färdig lösning, vi skräddarsyr digitala lösningar som förstärker kundupplevelsen och ökar synligheten för företag i olika branscher. Vi ser fram emot att vara en del av din verksamhets framgångssaga.

Ecovadis digital signage

Hållbarhet

Hållbarhet är ett kärnvärde som genomsyrar vårt företag. För oss på Signcast handlar hållbarhet om att ta ansvar och ett åtagande att fatta strategiska beslut som gynnar både människor och miljön. I vårt arbete strävar vi efter att minimera vår miljöpåverkan och samtidigt främja socialt ansvarstagande. Genom att noggrant välja leverantörer som delar våra värderingar och uppfyller en hög hållbarhetsstandard, säkerställer vi att varje led i produktionskedjan är i linje med våra egna hållbarhetsmål.

För att säkerställa att våra skärmleverantörer håller en hög standard gör vi en utvärdering utifrån EcoVadis, en global aktör inom hållbarhetsbetyg för företag. Deras metodik grundar sig på internationella hållbarhetsstandarder som Global Reporting Initiative, FN:s Global Compact och ISO 26000, vilket ger oss en tydlig och pålitlig ram för att bedöma och förbättra vårt hållbarhetsarbete.

Det är med stolthet vi delar att vår leverantör, LG, har erhållit det prestigefyllda EcoVadis Guld-certifikatet. Denna utmärkelse bekräftar deras engagemang och hållbarhetsfokus vilket är ytterligare en bekräftelse på vår gemensamma vilja att göra en positiv inverkan på både miljön och samhället. Vi är stolta över att samarbeta med partners som delar vår vision och ambition för en hållbar framtid.

Vårt mål är att erbjuda digitala kommunikationslösningar som inte bara är effektiv i sin funktionalitet utan också är positiv för vår planet och de samhällen vi verkar i.

Kontakta oss

KONTAKTUPPGIFTER

Signcast AB (559086-9557)
Aniaraplatsen 4
191 47 Sollentuna

FÖRSÄLJNING

hello@signcast.se
08 – 121 593 15

SUPPORT

support@signcast.se
08 – 121 593 15
Öppettider: 08:00 – 17:00

Vad kan vi hjälpa er med?

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor!