Digitala trapphustavlor

Digitala trapphustavlor

Digitala trapphustavlor har till uppgift att underlätta informationsspridningen till besökare samt hyresgäster på ett enkelt och smidigt sätt. Genom att placera digitala trapphustavlor i anslutning till huvudentrén eller receptionen kan ni nå ut med nyheter och information i realtid till en eller flera fastigheter. Detta leder till minskade förvaltningskostnader i ert bolag eller bostadsrättsförening.

En stor fördel med digitala trapphustavlor jämfört med statiska skyltar är att ni inte längre behöver designa, tillverka samt montera upp nya skyltar varje gång en hyresgäst flyttar in eller ut ifrån era lokaler. Istället loggar ni enkelt in på våran mjukvara castit via en dator eller mobil och lägger till, ändrar eller tar bort en hyresgäst på några sekunder.

Med digitala trapphustavlor som en kommunikationskanal sparar ni både tid och pengar och kan istället fokusera på det ni är bäst på.

Digitala skärmar i storlekar från 10 tum till 98 tum

Skärmar i olika storlekar

Våra fastighetskunder uppskattar oss för vår förmåga att anpassa lösningen efter just deras önskemål och trapphus. Signcast är en nära partner med LG och erbjuder hela deras fullständiga sortiment av skärmar. Skärmstorlekar från 10 tum upp till 98 tum finns att välja på.

Vi hjälper er att välja rätt skärm till era trapphus både när det gäller storlek men även vilken ljusstyrka skärmen bör ha. Vi hjälper er även med kapslingar(metall skydd) runt skärmen i olika färger för att anpassa skärmen till er miljö och göra det mer säkert och robust.

Digitala skärmar i storlekar från 10 tum till 98 tum
Vad kan man visa på sina digitala trapphustavlor?

Layout och innehåll

Ni kan välja att visa hyresgäster, nyheter, kontaktinformation, energideklaration, solcellsinfo, klocka, väder, felanmälan, förvaltare, trafikinfo, lediga objekt från objektvision, instagram m.m. Allt anpassad efter ert grafiska profil med era färger och typsnitt.

Vi kan även integrera mot dom flesta fastighetssytem. Idag har vi API koppling redo mot Pigello, FastAPI, Vitec, Ferroamp, Objektvision, Powercloud, SAJ, Solaredge, Solarlog för att hämta hyresgäster eller solcellsinfo automatiskt till skärmen.

Integrationer Signcast

Integrationer

Med våra automatiska integrationer kan du visa data från många olika API:er på era skärmar. Visa t.ex. lediga objekt från objektvision, hyresgäster direkt från ert fastighetssytem eller information från dina solceller. Vi lägger till nya integrationer allt eftersom och har vi inte stöd för ert system så går det säkert att lösa det.

Integrationer Signcast
stativ och kapslingar

Stativ och kapsling

Vi ha ett brett sortiment av fästen(stativ) och kapslingar. En trapphustavla kan installeras med ett enkelt väggfäste, ett takfäste, på ett golvstativ eller i en kapsling med eller utan plexiglas framför skärmen. Kapslingen hjälper till att skydda skärmen mot stötar och gömmer sladdar på ett snyggt sätt. Vi har även starkare kapslingar med säkerhetsglas och som är vandal säkert.

Det finns även möjlighet att välja valfri färg på kapslingen samt även rostfritt stål eller mässing.

Installation Signcast

Installation

Genom åren har vi knutit till oss ett stort nätverk av duktiga och professionella installatörer av skärmar över hela landet. Vi bokar en installationsdag som passar er. Förutsättningarna för att våra installatörer ska kunna utföra installationen på ett bra sätt är att det finns tillgång till nätverk samt eluttag i närheten av skärmen.

Installation Signcast

KONTAKTUPPGIFTER
Signcast AB (559086-9557)
Aniaraplatsen 4
191 47 Stockholm


FÖRSÄLJNING
hello@signcast.se
08 - 121 593 15SUPPORT
support@signcast.se
08 - 121 593 15 (Tider : 08:00 - 17:00)

Tack för ditt meddelande!


Vi hör av oss inom kort! Om vi inte hört av oss inom 48 timmar vänligen prova att ringa oss direkt på 08 - 121 593 15.

Välkommen


Våra Case

DRA

Fördelar med digital skyltning

Ökar uppmärksamheten på plats med upp till

%

Ökar försäljningen på en viss vara med upp till

%

Reducerar den upplevda väntetiden i kassan med

%

Ökar varumärkes-kännedomen med upp till

%