Digitala trapphustavlor

Digitala trapphustavlor för
fastighet & BRF

Digitala trapphustavlor har blivit en hett efterfrågad lösning inom fastighetsbranschen och proptech-sektorn. Med den snabba digitala utvecklingen har traditionella anslagstavlor och anslag i trapphuset blivit förlegade. I stället väljer allt fler fastighetsbolag och BRFer att ta steget in i framtiden med digitala trapphustavlor.

Signcast, som är en ledande aktör inom digital signage, erbjuder en innovativ lösning för fastighetsförvaltning och kommunikation genom sina digitala trapphustavlor. Denna lösning kombinerar den senaste teknologin med en användarvänlig mjukvara för att skapa en sömlös och engagerande upplevelse för både fastighetsägare och boende.

Fördelarna med Signcasts digitala trapphustavlor är många. För det första möjliggör de en enkel och snabb kommunikation mellan fastighetsägare och hyresgäster. Genom att använda den smidiga mjukvaran Castit kan fastighetsägare enkelt uppdatera och sprida relevant information till trapphustavlorna i realtid. Detta innebär att de boende alltid har tillgång till aktuell och viktig information som exempelvis underhållsarbete, gemensamma aktiviteter och säkerhetsinstruktioner.

Digitala skärmar i fastighet

Fördelar med digitala trapphustavlor

Vidare ger digitala trapphustavlor fastighetsägare och BRFer möjlighet att skapa en modern och professionell image. Skärmarnas estetiska design och flexibla innehåll gör att fastigheten ger ett modernt och framåtblickande intryck. Med Signcasts digitala trapphustavlor blir fastighetsförvaltningen mer effektiv och produktiv. Den användarvänliga mjukvaran gör det enkelt att hantera informationsspridningen, vilket sparar tid och möjliggör snabbare och smidigare kommunikation. Signcast plattform Castit är öppen och kan integreras med kundens befintliga system. Detta gör att information från kundens externa system kan automatiskt publiceras på Signcast digitala trapphustavlor och på så sätt undviks dubbel inmatning och manuellt arbete.

Sammanfattningsvis erbjuder Signcasts digitala trapphustavlor en framtidssäker och innovativ lösning för fastighetsbranschen. Med fördelarna av enkel kommunikation, modern image, minskad miljöpåverkan och effektiv förvaltning är det en investering som inte bara ger ett mervärde för fastighetsägare och BRFer, utan också skapar en bättre boendemiljö för de boende.

Digitala skärmar i fastighet
Vad kan man visa på sina digitala trapphustavlor?

Digitala trapphustavlor för Bostadsrättsföreningar

Skapa en modern och engagerande boendemiljö i er bostadsrättsförening. Pappersaffischer och analoga anslagstavlor i entrén blir snabbt irrelevanta och skapar mer förvirring bland boenden. Genom att kommunicera viktig information till boenden och besökare via digitala trapphustavlor från Signcast skapar bostadsrättsföreningen en modern och effektiv kommunikationskanal för informationsspridningen som når hela vägen fram.

Med ett knapptryck i vår användarvänliga mjukvara Castit kan styrelsen enkelt publicera information, kommande aktiviteter och underhåll i bostadsrättsföreningen. Det ger större flexibilitet och möjlighet att skapa en unik och engagerande boendemiljö. Med Signcasts digitala trapphustavlor får ni en innovativ och effektiv lösning för kommunikation, förvaltning och samhörighet.

Digitala skärmar för kommersiella fastigheter

Digitala trapphustavlor för kommersiella fastighetsbolag

För kommersiella fastigheter utgör digitala trapphustavlor en kraftfull och innovativ lösning för att förbättra kommunikationen och upplevelsen för både besökare och hyresgäster. Genom att välja Signcasts digitala trapphustavlor kan kommersiella fastighetsägare skapa en modern och professionell image, samtidigt som de effektiviserar sin kommunikation.

Med digitala trapphustavlor kan fastighetsägare också snabbt och enkelt ändra innehållet på skärmarna i realtid. Detta är särskilt värdefullt för att kommunicera plötsliga ändringar eller akuta meddelanden till besökare och hyresgäster, vilket skapar en mer effektiv och smidig kommunikationskanal. Detta bidrar till en engagerande och dynamisk atmosfär i fastigheten.

Digitala skärmar för kommersiella fastigheter
Digitala trapphustavlor för bostadsutvecklare

Digitala trapphustavlor för Bostadsutvecklare

För bostadsutvecklare utgör informationsspridning till hyresgäster och besökare i fastigheten en viktig utmaning. Att säkerställa att alla boende och besökare har tillgång till relevant och aktuell information är avgörande för att skapa en engagerande och trivsam boendemiljö.

Traditionella metoder för informationsspridning, som anslagstavlor och papperslappar, kan vara opraktiska och ineffektiva. De kräver ständig manuell uppdatering och kan lätt bli oöverskådliga och röriga, vilket resulterar i att viktig information riskerar att gå obemärkt förbi hyresgäster och besökare.

Här kommer digitala trapphustavlor in som en innovativ lösning för att lösa problematiken och engagera alla boenden. Genom att integrera Signcasts digitala skärmar i fastigheten blir det möjligt att kommunicera med hyresgäster och besökare på ett mer effektivt och simidigt sätt. Informationen på skärmarna kan enkelt uppdateras och anpassas efter behov, vilket säkerställer att alla får tillgång till aktuell information och aktiviteter i Signcasts lösning skapar en modern och interaktiv boendemiljö som gynnar alla och främjar en trivsam och delaktig gemenskap.

Vad kan man visa på sina digitala trapphustavlor?

Layout och innehåll

Ni kan välja att visa hyresgäster, nyheter, kontaktinformation, energideklaration, solcellsinfo, klocka, väder, felanmälan, förvaltare, trafikinfo, lediga objekt från objektvision, instagram m.m. Allt anpassad efter ert grafiska profil med era färger och typsnitt.

Vi kan även integrera mot dom flesta fastighetssytem. Idag har vi API koppling redo mot Pigello, FastAPI, Vitec, Ferroamp, Objektvision, Powercloud, SAJ, Solaredge, Solarlog för att hämta hyresgäster eller solcellsinfo automatiskt till skärmen.

Integrationer Signcast

Integrationer

Med våra automatiska integrationer kan du visa data från många olika API:er på era skärmar. Visa t.ex. lediga objekt från objektvision, hyresgäster direkt från ert fastighetssytem eller information från dina solceller. Vi lägger till nya integrationer allt eftersom och har vi inte stöd för ert system så går det säkert att lösa det.

Integrationer Signcast
stativ och kapslingar

Stativ och kapsling

Vi ha ett brett sortiment av fästen(stativ) och kapslingar. En trapphustavla kan installeras med ett enkelt väggfäste, ett takfäste, på ett golvstativ eller i en kapsling med eller utan plexiglas framför skärmen. Kapslingen hjälper till att skydda skärmen mot stötar och gömmer sladdar på ett snyggt sätt. Vi har även starkare kapslingar med säkerhetsglas och som är vandal säkert.

Det finns även möjlighet att välja valfri färg på kapslingen samt även rostfritt stål eller mässing.

Installation Signcast

Installation

Genom åren har vi knutit till oss ett stort nätverk av duktiga och professionella installatörer av skärmar över hela landet. Vi bokar en installationsdag som passar er. Förutsättningarna för att våra installatörer ska kunna utföra installationen på ett bra sätt är att det finns tillgång till nätverk samt eluttag i närheten av skärmen.

Installation Signcast

KONTAKTUPPGIFTER
Signcast AB (559086-9557)
Aniaraplatsen 4
191 47 Stockholm


FÖRSÄLJNING
hello@signcast.se
08 - 121 593 15SUPPORT
support@signcast.se
08 - 121 593 15 (Tider : 08:00 - 17:00)

Tack för ditt meddelande!


Vi hör av oss inom kort! Om vi inte hört av oss inom 48 timmar vänligen prova att ringa oss direkt på 08 - 121 593 15.

Välkommen


Integrationer

Utforska Kraften i Samarbete – Upplev Castit's Öppenhet för Integration.
Med möjligheten att integrera med flera externa system kan du skapa en automatiserad
och ständigt uppdaterad innehåll på era digitala skärmar, helt utan manuellt arbete.
Nedan ser du ett urval av några integrationer vi har, klicka på knappen för att visa alla.

Våra Case

DRA

Fördelar med digital skyltning

Ökar uppmärksamheten på plats med upp till

%

Ökar försäljningen på en viss vara med upp till

%

Reducerar den upplevda väntetiden i kassan med

%

Ökar varumärkes-kännedomen med upp till

%