Castit mjukvara on desk

Castit

Mjukvara för digital skyltning som passar alla branscher.

Akademibokhandeln butik digitala skyltar signcast

Webbaserad, användarvänligt och kraftfullt

CastIt är ett webbaserat gränssnitt skapad av våra vassa utvecklare på Signcast. Vi lyssnar väldigt mycket på vad marknaden efterfrågar och utvecklar nya funktioner löpande. Digital skyltning är på väg att bli den självklara kommunikationskanalen i många branscher och därför vill vi att CastIt ska vara det självklara valet av mjukvara på den svenska marknaden.

CastIt är en molnbaserad mjukvara där du som kund har tillgång till den via dator, surfplatta eller mobil, det enda som behövs är internetuppkoppling. Då CastIt är webbaserad krävs således ingen nerladdning av programvara.

Här nedan kan ni läsa om några funktioner som CastIt erbjuder.

Castit templates

Mallar

Med vårat verktyg "Mallar" kan ni enkelt designa era kampanjer, erbjudanden m.m. direkt i Castit. Positionera olika lager med bilder, texter och figurer och ändra typsnitt och färger efter er grafiska profil. Är ni nöjd tryck på "Spara" och en bild skapas i media biblioteket som du sedan kan schemalägga, enklare än så kan det inte bli.

Vi har även färdiga mallar som passar in i de flesta branscher. Nya mallar läggs upp löpande.

Castit templates
Castit mjukvara kampanjer

Kampanjer

Med Castit är det väldigt enkelt att skapa en kampanj. Ladda upp ditt material och dra in dina filer i en kampanj med några få klick. Sedan kan du publicera din kampanj till en eller flera skärmar på olika geografiska platser runt om i världen.

Du kan sedan enkelt lägga till, ta bort eller ändra i en kampanj för att uppdatera alla platser som denna kampanj är publicerat på. Dela med dig kampanjen till dina kollegor så kan de också lägga till och få en överblick på vad som visas.

Castit mjukvara kategorier och behörigheter

Lokala & centrala budskap

Den stora utmaningen i de flesta företag är: "vem som ska publicera vad". Med Castit kan ni fördela ansvaret på lokal och/eller central nivå till olika användare med olika behörigheter.

Castit tillåter er att gruppera era skärmar i olika kategorier och sedan tilldela skärmarna till olika användare. Detta gör att ni kan publicera budskap till specifika skärmar i olika städer eller till olika avdelningar i ett företag.

Castit mjukvara kategorier och behörigheter
Digital skyltning api kopplingar signcast

Automatiska integrationer

För att alltid hålla era skärmar uppdaterade kan ni kombinera egen information med automatiska integrationer mot olika API:er. Uppdateringarna sker automatiskt utan att ni behöver göra något och era skärmar kommer att vara ständigt uppdaterade med ny information och bilder.

Castit kan integreras mot olika affärssystem, sociala medier, väder, tidningar, börskurser, tåg/buss-avgångar med mera.

Skulle ni vara intresserade av att koppla er skärm med ett API som vi saknar så kan vi självklart även lösa det.

Castit software scheduling

Schemaläggning

Castit tillåter er att arbeta med budskapen långt innan de ska publiceras genom schemaläggning. Med hjälp av schemaläggning kan ni ange när ett objekt ska visas eller sluta visas på en eller flera av era skärmar.

Med Schemaläggning kan ni göra följande:

  • Ange varaktighet för ett objekt
  • Ange start och slut datum för ett objekt
  • Ange specifika veckodagar och tider som objektet ska visas
  • Ange specifika väder funktioner (exempel: Att det snöar och är minus grader)

Castit software scheduling
Castit övervakning av mjukvara för digital skyltning

Övervakning

En av Castit’s många funktioner är systemövervakning som har till uppgift att övervaka skärmens internetuppkoppling.

Skulle en av era skärmar tappa internetuppkoppling får utvalda personer hos er ett mail med åtgärder om hur man kan få igång internetuppkopplingen igen. Innehållet på skärmen kommer fortfarande att visas som vanligt även om internetuppkopplingen är nere, men nya uppdateringar läggs till när internetuppkopplingen är tillbaka.Fördelar med digital skyltning

Ökar uppmärksamheten på plats med upp till

%

Ökar försäljningen på en viss vara med upp till

%

Reducerar den upplevda väntetiden i kassan med

%

Ökar varumärkes-kännedomen med upp till

%