signcast logo black 2

Digital skyltning

Digital skyltning, även kallat Digital signage, är en lösning som låter användaren kommunicera sitt budskap på digitala skärmar. Till skillnad från traditionella skyltar eller affischer kan digital skyltning visa flera typer av content på en och samma yta.

Digital skyltning används ofta inom butiker, restauranger, fastigheter och för internkommunikation. Digitala skyltar kan användas för att visa allt från reklam och marknadsföring till interninformation, wayfinding på allmänna platser.

digital-skyltning-newyork-colorscreens-2500x3000px

Signcast används idag av några av Sveriges största bolag

Enkelt, Användarvänligt & Skalbart

Castit är utvecklad med visionen av att erbjuda en mångsidig och intuitiv mjukvara som möter behoven inom olika branscher. Flexibiliteten i Castit gör den till en perfekt lösning oavsett om ert företag är verksamt inom retail-, fastighet- eller restaurangbranschen. 

Genom smarta funktioner och tydlig design ger Castit användaren en mycket lättanvänd mjukvara som inte kräver några tekniska förkunskaper. Castit är molnbaserad, vilket ger er full kontroll över alla era displayer oavsett vart ni befinner er. 

castit-mjukvara-digital-signage
castit-care-bild

Castit CARE

Med Castit CARE sätter vi fjärrkontrollen direkt i användarens händer. Castit CARE är en funktion som ger användaren total kontroll. Ett kraftfullt verktyg som ger användaren möjlighet att finjustera skärmens inställningar, oavsett vart man befinner sig. Stäng av eller justera ljudnivån för att anpassa skärmen efter miljön. Ändra ljusstyrkan för att optimera visningen efter förhållandena. Få en ögonblicksbild av skärmen med en screenshot och schemalägg enkelt av- och på-tider för att spara energi. Det är som att stå framför skärmen med en virtuell fjärrkontroll.

Med CASTIT CARE strävar vi efter att ge er verktygen för att forma er digitala miljö precis som ni vill ha det. Enkelt, smidigt och anpassat efter era behov – det är vad Castit CARE handlar om.

akademibokhandeln-digitala-skyltar-i-skyltfonster-960x640

Digitala infoskärmar

En stor fördel med Digitala infoskärmar är flexibilitet, att enkelt och snabbt kunna byta ut innehåll i realtid ger användaren möjlighet att anpassa kommunikationen mot sin målgrupp. Genom informationsinhämtning från externa källor ges möjligheten att visa relevanta budskap för den närliggande eller lokala miljön som exempelvis avgångar för kommunaltrafik och väderinformation.

Digitala infoskärmar finns i flera storlekar och är anpassade för att klara av olika typer av inomhus- och utomhus miljöer. 

Skyltfönsterskärmar med hög ljusstyrka

Digitala skyltfönsterskärmar installeras i anslutning till butikens entré i skyltfönstret för att engagera och fånga förbipasserandes uppmärksamhet och därmed öka antalet besökare i butiken.

Budskapen på digitala skyltfönsterskärmar syns tydligt i direkt solljus detta tack vare ljusstyrkan som ligger på 3 000-4 000 nits. Skärmarna finns i storlekarna 46, 49, 55 och 75 tum, vilket gör dem anpassningsbara till olika miljöer och behov.

Face Signcast
Skandiafastigheter Uppsala digital skärm i trapphus

Fördelar med digital skyltning

Fördelarna med digital skyltning inkluderar:

    1. Flexibilitet: Det är möjligt att publicera olika typer av innehåll för att nå rätt målgrupp.
    2. Ökad uppmärksamhet: Jämfört med statiska skyltar kan man med Digital skyltning visa rörligt innehåll, vilket ökar intresset för budskapet som spelas upp.
    3. Kostnadseffektivitet: Trots initiala investeringar är ofta digital skyltning mer kostnadseffektivt i det långa loppet eftersom det minimerar tryck- och distributionskostnader för traditionell skyltning.
    4. Hållbart: Genom energisparande funktioner och minskade resursåtgång är digital skyltning mer hållbart över tid en tex analoga skyltar.
    5. Dynamiskt innehåll: Innehållet kan enkelt uppdateras och anpassas i realtid för att visa aktuella händelser eller kampanjer.
Signcast integrationer

Digitalt ekosystem

Utforska Kraften i samarbete upplev Castits öppenhet för Integration.

Med möjligheten att integrera med flera externa system kan du skapa en automatiserad och ständigt uppdaterad innehåll på era digitala skärmar, helt utan manuellt arbete.

Utforstka och läs mer om våra integrationer genom att trycka på knappen nedan.

Kontakta oss

KONTAKTUPPGIFTER

Signcast AB (559086-9557)
Aniaraplatsen 4
191 47 Sollentuna

FÖRSÄLJNING

hello@signcast.se
08 – 121 593 15

SUPPORT

support@signcast.se
08 – 121 593 15
Öppettider: 08:00 – 17:00

Vad kan vi hjälpa er med?

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor!