signcast logo black 2

Fastpartner / Fastoffice

Fastpartners huvudsakliga utmaning var att uppdatera hyresgästlistor och förmedla viktig information till sina hyresgäster i hela Sverige, vilket var mycket resurs- och tidskrävande.


Samarbetet med Signcast har hjälpt Fast Partner att förenkla deras arbetsprocesser. Med hjälp av mjukvaran Castit sker uppdateringarna av deras information i realtid och på förvaltningen har de ökat sin lönsamhet genom att effektivisera resurskrävande processer. Det kan inte bli enklare och mer träffsäkert.

 

 

Fastoffice - Signcast

Användarvänlig, smidig och webbaserad lösning

Fastpartner har för närvarande en eller flera förvaltare i varje region. Mjukvaran Castit låter dem snabbt och enkelt lägga till nya hyresgäster, nyheter och annan relevant information på alla sina fastigheter runtom i landet. Med några få knapptryck kan de enkelt uppdatera sin hyresgästlista.

En annan smart funktion i Castit låter fastighetens besökare ta del av lediga objekt som Fast Partner önskar hyra ut. Varje objekt hämtas automatiskt från Objektvision, funktionen är en del av den integrationsutveckling som Signcasts plattform stödjer.

Filip Dolata, Områdeschef

Dots-black

Signcasts egenutvecklade mjukvara erbjuder många smarta funktioner och är lätt att använda, vilket säkerställer att våra trapphusregister nu alltid är uppdaterade med korrekt information.

Deras kundservice är enastående, och de är snabba med att leverera nya skärmar och att bistå med anpassningar av den grafiska designen.

Jag rekommenderar starkt andra företag att använda Signcasts skärmlösning.

Dots-black
fastpartner-filip-dolata-600x600
fastpartner-logo-white-1200

Idag äger och förvaltar Fastpartner fastigheter i hela Sverige till ett värde som överstiger 20 miljarder kronor. Tillsammans med Fatpartner har vi, Signcast digitaliserat över 100 fastigheter i några av Sveriges största städer.

Fler kundcase

Upptäck framgångsrika partnerskap där Signcast har varit kraften bakom omvandlingen. Vår resa sträcker sig från idé till färdig lösning, vi skräddarsyr digitala lösningar som förstärker kundupplevelsen och ökar synligheten för företag i olika branscher, och vi ser fram emot att vara en del av din verksamhets framgångssaga.

Kontakta oss

KONTAKTUPPGIFTER

Signcast AB (559086-9557)
Aniaraplatsen 4
191 47 Sollentuna

FÖRSÄLJNING

hello@signcast.se
08 – 121 593 15

SUPPORT

support@signcast.se
08 – 121 593 15
Öppettider: 08:00 – 17:00

Vad kan vi hjälpa er med?

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor!