signcast logo black 2

Digitala menyskärmar för restauranger & kaféer

Restauranger står inför betydande utmaningar i dagens konkurrensutsatta marknad. Traditionella pappersmenyer blir alltmer otillräckliga när det gäller att möta dessa förväntningar och erbjuda en modern och engagerande upplevelse.

Signcast har hjälpt några av
Sveriges största restaurangkedjor att implementera digitala digitala menyskärmar

Hållbarhet och Effektivitet:
Utmaningar i Restaurangbranschen

Traditionella pappersmenyer är ofta dyra att tillverka och kräver mycket arbete för att byta ut. I en bransch där förändring är konstant och där nya rätter och erbjudanden införs regelbundet, blir pappersmenyer en ineffektivitet lösning.

Digitala menyskärmar är en effektiv lösning för att möta dessa utmaningar. På så sätt kan restauranger effektivt navigera genom dagens utmaningar och forma en framtid där teknik och gastronomi går hand i hand. Idag är kunderna mer miljömedvetna  och ställer större krav på restaurangens hållbarhetstänk. Ett exempel är pappersmenyer som genererar onödigt avfall och går emot den växande trenden av miljömedveten konsumtion.

Signcast-nordrest-thai

Digitala menyskärmar för lunchrestauranger

Lunchrestauranger står inför unika utmaningar i sin dagliga drift, särskilt när det gäller att snabbt och effektivt kommunicera sina dagliga menyalternativ till sina gäster. Traditionella pappersmenyer går inte att uppdatera i realtid, vilket blir en ökad arbetsbelastning för personalen.

Digitala menyskärmar erbjuder en effektiv och dynamisk lösning som frigör tid och förenklar restaurangens dagliga drift. Ytterligare en fördel med digitala menyskärmar är möjligheten att integrera skärmen direkt med restaurangens hemsida. Detta tar bort behovet av att manuellt uppdatera menyn på flera enheter, vilket minimerar risken för felaktigheter.

dagens lunch meny signcast
Dagens lunch meny signcast
digitala menyskärmar signcast cafee
Signcast digitala menyskärmar

Menyskärmar för kaféer

Det ständigt varierande utbudet och behovet av att snabbat justera sitt erbjudande gör traditionella pappersmenyer tidskrävande och ineffektivt.

Digitala menyskärmar tillgodoser dessa utmaningar och förenklar menyhanteringen för kaféägare. Genom att övergå till digitala menyskärmar kan kaféer enkelt uppdatera sin meny i realtid, vilket ger möjlighet att schemalägga erbjudandet mot en viss tid på dygnet eller under en säsong.

Digitala menyskärmar för
snabbmatskedjor - QSR

Inom QSR (Quick Service Restaurant), är behovet av effektivitet och flexibilitet avgörande för att möta de höga kraven på service och kundnöjdhet. Traditionella pappersmenyer kan vara otillräckliga för att hantera den snabba omställningen av menyer, kampanjer och specialerbjudanden, vilket blir en utmaning när man ska tillgodose kunder med aktuell information i realtid.

Genom att övergå till digitala menyer kan snabbmatsrestauranger enkelt göra ändringar i realtid. Med ett fåtal knapptryckningar i vår mjukvara Castit kan man lägga till eller ta bort maträtter och marknadsföra aktuella erbjudanden. Detta möjliggör en smidigare drift och ett kostnadseffektivare arbetssätt.

din-din-club-signcast
Signcast-nordrest-thai

Digital Menu Boards

Vi förstår att varje restaurang är unik och har olika behov. Vi utför därför en noggrann behovsanalys för att sedan ta fram rätt strategi och lösningar som passar in i konceptet, där digitala menu boards nedan är ett av dessa lösningar.

SIGNCAST - digital menu boards

Castit CMS - Mjukvara

Castit är utvecklad med visionen av att erbjuda en mångsidig och intuitiv mjukvara som möter behoven inom olika branscher. Flexibiliteten i Castit gör den till en perfekt lösning oavsett om ert företag är verksamt inom retail-, fastighet- eller restaurangbranschen. 

Genom smarta funktioner och tydlig design ger Castit användaren en mycket lättanvänd mjukvara som inte kräver några tekniska förkunskaper. Castit är molnbaserad, vilket ger er full kontroll över alla era displayer oavsett vart ni befinner er.

castit-mjukvara-digital-signage

Kundcase

Upptäck framgångsrika partnerskap där Signcast har varit kraften bakom omvandlingen. Vår resa sträcker sig från idé till färdig lösning, vi skräddarsyr digitala lösningar som förstärker kundupplevelsen och ökar synligheten för företag i olika branscher, och vi ser fram emot att vara en del av din verksamhets framgångssaga.

Signcast integrationer

Integrationer

Upplev Castits öppenhet för Integrationer

Med marknadsledande partners inom flera olika branscher kan vi erbjuda  kraftfulla integrationer som passar varje branschs unika behov.

Läs mer om våra integrationer genom att trycka på knappen nedan.

Ecovadis digital signage

Hållbarhet

Hållbarhet det är en kärnvärdering som genomsyrar vårt företag. För oss på Signcast handlar hållbarhet om att ta ansvar och ett åtagande att fatta strategiska beslut som gynnar både människor och miljön. I vårt arbete för hållbarhet strävar vi efter att minimera vår påverkan på miljön och samtidigt främja socialt ansvarstagande. Genom att noggrant välja leverantörer som delar våra värderingar och uppfyller höga hållbarhetsstandarder, säkerställer vi att varje led i produktionskedjan är i linje med våra hållbarhetsmål.

För att säkerställa att våra leverantörer håller en hög standard gör vi en utvärdering utifrån EcoVadis, en global aktör inom hållbarhetsbetyg för företag. Deras metodik, som grundar sig på internationella hållbarhetsstandarder som Global Reporting Initiative, FN:s Global Compact och ISO 26000, ger oss en tydlig och pålitlig ram för att bedöma och förbättra vår hållbarhetsprestanda.

Det är med stolthet vi delar att vår leverantör av displayer, LG, har erhållit det prestigefyllda EcoVadis Guld-certifikatet. Denna utmärkelse bekräftar deras engagemang för höga standarder inom hållbarhet och är en ytterligare bekräftelse på vår gemensamma strävan att göra en positiv inverkan på både miljön och samhället. Vi är stolta över att samarbeta med partners som delar vår vision och ambition för en hållbar framtid.

Vårt mål är att erbjuda digitala kommunikationslösningar som inte bara är effektiv i sin funktionalitet utan också är positiv för vår planet och de samhällen vi verkar i.

Kontakta oss

KONTAKTUPPGIFTER

Signcast AB (559086-9557)
Aniaraplatsen 4
191 47 Sollentuna

FÖRSÄLJNING

hello@signcast.se
08 – 121 593 15

SUPPORT

support@signcast.se
08 – 121 593 15
Öppettider: 08:00 – 17:00

Vad kan vi hjälpa er med?

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor!