News image

Digitala menyskärmar

Övergången från Analoga Menyskyltar till Digitala Menyskärmar är ett måste i Restaurangbranschen.
I dagens snabbt föränderliga restaurangbransch är kommunikation och kundupplevelse avgörande faktorer för framgång. Traditionella analoga menyskyltar har varit en grundpelare i restaurangmiljöer, men de utgör också en betydande utmaning för restauranger i den digitala tidsåldern. Här utforskar vi dessa utmaningar och hur övergången till digitala menyskärmar kan lösa dem på ett effektivt sätt.

Utmaningen med Analoga Menyskyltar
Analogt tryckta menyskyltar har länge varit standarden i restauranger. Men i dagens moderna och uppkopplade samhälle står restauranger inför flera utmaningar med dessa analoga lösningar:

1. Begränsad Anpassningsförmåga: Analoga menyskyltar är statiska och kräver fysiska ändringar för att uppdatera information, vilket är tidskrävande och kostsamt.

2. Kommunikationsfördröjning: Ändringar i menyn eller prissättningen tar tid att implementera, vilket kan leda till felaktig information för kunderna.

3. Svårighet att Marknadsföra Specialerbjudanden: Restauranger missar möjligheten att marknadsföra säsongsbetonade eller dagliga specialerbjudanden i realtid.

4. Miljöpåverkan: Analoga trycksaker genererar avfall och är inte miljövänliga.

Den Digitala Lösningen: Digitala Menyskärmar
Övergången till digitala menyskärmar erbjuder restauranger en innovativ lösning som adresserar dessa utmaningar på ett smart sätt:

1. Realitidsuppdatering: Digitala menyskärmar gör det möjligt för restauranger att uppdatera sin meny och prissättning i realtid. Detta säkerställer att kunder alltid har korrekt och aktuell information.

2. Anpassningsbarhet: Restauranger kan enkelt ändra innehållet på sina menyskärmar beroende på tid på dagen, efterfrågan eller säsongsbetonade erbjudanden.

3. Marknadsföringsmöjligheter: Digitala menyskärmar kan användas för att visa bilder av rätter, specialerbjudanden och kampanjer, vilket lockar kundernas intresse och ökar försäljningen.

4. Miljövänlig: Genom att eliminera behovet av tryckt material minskar digitala menyskärmar den miljömässiga påverkan.

5. Interaktivitet: Interaktiva element som bilder och videos kan integreras i digitala menyskärmar för att förbättra kundupplevelsen och öka engagemanget.

6. Kostnadseffektivitet: Även om initiala investeringar kan vara högre, kan digitala menyskärmar på lång sikt minska kostnader genom minskade tryckkostnader
och tidsbesparingar.

Signcast erbjuder restaurangbranschen en användarvänlig och skalbarlösning som anpassas efter kundens behov. Vårt mål är att revolutionera hur restauranger kommunicerar med sina kunder och skapa en enastående kundupplevelse.
Vår lösning integrerar den senaste teknologin med smart design och intuitiva funktioner. Med våra digitala menyskärmar kan restauranger visa sina menyer på ett engagerande och överskådligt sätt. Detta ger kunderna en tydlig överblick över alternativ och priser, vilket leder till ökad försäljning och nöjdare kunder.

Varför Välja Signcast som Partner vid implementering av digitala menyskärmar?

Branschexpertis: Signcast har gedigen erfarenhet av att arbeta med restaurangbranschen. Vårt team har djup förståelse för branschens utmaningar och möjligheter, vilket gör oss till en pålitlig partner.

Anpassad Design: Vi förstår vikten av varumärkesidentitet och estetik för restaurangkedjor. Våra designexperter skapar skräddarsydda lösningar som matchar restaurangens stil och budskap.

Centraliserad Hantering: För restaurangkedjor är en smidig och centraliserad hantering avgörande. Med vårt användarvänliga gränssnitt kan du enkelt uppdatera och synkronisera menyer och kampanjer över hela kedjan.

Fjärrstyrning: Vår lösning gör det möjligt att ändra innehåll på distans. Detta är särskilt fördelaktigt för kedjor med flera platser, vilket sparar tid och resurser.

Integration: Vår lösning är flexibel och kan integreras med befintliga system och andra tredjepartsapplikationer.

Skalbarhet: Oavsett om det är en mindre restaurang eller en omfattande kedja, kan vår lösning skalas för att passa dina behov.

Ökad Kundengagemang: Våra digitala menyskärmar engagerar kunderna och förbättrar deras upplevelse, vilket kan leda till ökad lojalitet och återkommande affärer.
Innovation: Signcast är dedikerade till att hålla oss uppdaterade med de senaste teknologiska trenderna, vilket ger våra partners tillgång till det bästa inom digital skyltning. Genom att välja Signcast som partner kan restaurangkedjor dra nytta av vårt engagemang för innovation, expertis och en smidig övergång till en digital framtid.

Fler nyheter

23 December 2023
Våra fantastiska kunder, leverantörer och partners,
11 November 2023
BOKI Gör Entré på Marknaden - Upptäck framtidens tvättstugebokning
10 Oktober 2023
Integrerad Fastighetsbox med Digital Trapphustavla
27 September 2023
Olov Lindgren AB - Ett familjeägt fastighetsbolag som varit med och byggt upp Stockholm sedan 1938.
19 September 2023
Kalle går med oss som Account Manager och kommer att vara en avgörande del av vårt dedikerade säljteam.
12 Juli 2023
Signcast och Avy-Tmpl går hand i hand för att revolutionera kommunikationen mellan fastighetsbolag och boende
19 Juni 2023
Signcast och Hogia-gruppen har inlett ett samarbete för att erbjuda en sömlös integrering mellan Castit, vår digital signage plattform, och Din Hyresvärd från Hogia Fastighetssystem
07 Juni 2023
Vi kompletterar vårt befintliga erbjudande med en rad tjänster inom kreativ produktion, inklusive grafisk design, fotografering, filmproduktion, 3D och animering.
02 Juni 2023
Vi är stolta att meddela att Signcast har ingått ett framstående ramavtal med Nordrest
26 Maj 2023
Heat Restauranger väljer att skriva ett ramavtal med Signcast som leverantör av digitala menyskärmar för samtliga sina restauranger runt om i landet.
23 Maj 2023
Vad du behöver veta och vad du bör tänka på. 4 steg för att lyckas
13 APRIL 2023
Vi på Signcast är stolta över att ha hjälpt Nordsjö Idé & Design att implementera digital signage på sina butiker. Genom att använda vår lösning har de kunnat effektivisera sin marknadsföring och skapa en mer engagerande butiksmiljö.
17 MARS 2023
Teamet på Signcast vill tacka befintliga samt potentiella kunder som tog sig tid och besöka vår monter på FastighetsMässan under de senaste två dagarna.
27 Februari 2023
Proptech är en förkortning av ordet "Property Technology" som refererar till teknologier och lösningar som används inom fastighetsbranschen
01 Februari 2023
Vi finns på Monter L:08
17 Januari 2023
Visa hur energieffektiv byggnaden är med energideklaration automatiskt hämtat för era fastigheter.
11 December 2022
Leverans av 18 kvm utomhus LED till Fastpartner AB. Stort tack för förtroendet. Tack till alla inblandade, det blev super snyggt tycker vi.
10 November 2022
Våra vänner på Akademibokhandeln använder sig av flera lösningar för att kommunicera med sina kunder och besökare
01 November 2022
Hur fint blev inte denna installation hos våra vänner på Fastpartner
23 Augusti 2022
En mässa för bostadsrättsföreningar och fastighetsägare. Hör även vår VD Dilsher Khalaf hålla i en föreläsning om digitalisering.
18 Augusti 2022
Fördelar med digitala menyskärmar är väldigt många, nedan har vi summerat 10 fördelar.
02 Augusti 2022
Vår mjukvara Castit är väldigt enkel att arbeta i och lätt att komma igång med.
22 Maj 2022
Denna vecka är vi på plats i Barcelona på #ISE för att träffa våra partners och kika in nya produkter.
15 Juli 2022
Ny stjärna ansluter till Signcast Jubed har tidigare arbetat på bland annat James Hardie och Folkpool.
22 Juni 2022
Vi på Signcast vill passa på att önska samtliga våra kunder, leverantörer och samarbetspartners en Glad midsommar
15 Juni 2022
Det blev en ganska enkel match idag när ett par digitala trapphustavlor stod på spel, eller vad säger ni Felix och Filip!
03 Maj 2022
Dagens trapphustavlor är digitala. Fördelen med digitala trapphustavlor är många, nedan är några;
03 Mars 2022
Konvertera förbipasserande till besökare med hjälp av skyltfönsterskärmar och öka därmed er försäljning
17 februari 2022
Digitala trapphustavlor till Sveaviken Bostads projekt i Barkarby
02 Februari 2022
Nu är det lättare att hitta rätt information om våra produkter och tjänster samt gjort det enklare att komma i kontakt med oss.
31 Oktober 2022
May you get to spend the most beautiful time in office with spirits, witches, and goblins
29 September 2021
Fler digitala trapphustavlor till Skandia Fastigheter i Uppsala
17 September 2021
Stolt partner till BrightSign
14 September 2021
Akademibokhandeln fortsätter sin satsning på digitala informationsskärmar tillsammans med Signcast
20 Augusti 2021
Stjärnkocken och entreprenören Pontus Frithiof som driver ett gäng restauranger har valt att använda sig av vår lösning för hantering av menyn på flera av sina restauranger.
08 Augusti 2021
Heat Restauranger öppnar ytterligare tre nya enheter i Uppsala, Västerås och Stockholm.
06 Juni 2020
Lösning: stärka den interna kommunikationen samt öka kundupplevelsen i butik.
05 Maj 2021
Nordsjö grundades 1903 under namnet Nordström och Sjögren. Under åren har mängder med svenska hus målats med vår färg

Fördelar med digital skyltning

Ökar uppmärksamheten på plats med upp till

%

Ökar försäljningen på en viss vara med upp till

%

Reducerar den upplevda väntetiden i kassan med

%

Ökar varumärkes-kännedomen med upp till

%