signcast logo black 2

Nordrest ett av Sveriges ledande restaurangföretag signerar ramavtal med Signcast

Vi är stolta att meddela att Signcast har ingått ett framstående ramavtal med Nordrest, ett av Sveriges ledande restaurangföretag! Detta samarbete kommer att innebära leverans av digitala menyskärmar till Nordrests restauranger runt om i Sverige .

Nordrest-Signcast

Nordrest är djupt engagerade i att förbättra måltidsupplevelser i Sverige genom sina intressanta restaurangkoncept och unika affärsmodeller. Deras verksamhet sträcker sig över restaurang- och cafédrift för företag, sjukhus, skolor, campus och äldreomsorg, vilket gör att de når ut till en bred och varierad publik. Nordrest har även etablerat framgångsrika samarbeten med flera välrenommerade aktörer och varumärken. Deras partnerskap med företag som Volvo Cars, SKF Group, Lidl Sverige, SMHI, Region Gävleborg, Västra Götalands Regionen och Academedia är ett tydligt bevis på deras förmåga att erbjuda spännande och innovativa matkoncept. Nordrest driver även restauranger som som La Girafe, Dinners Restauranger AB, Pocket och Smedens Mathall.

”Med Signcast som leverantör av våra digitala skärmar och en kanonbra mjukvara gör att vi med lätthet kan styra våra budskap och kampanjer till våra kunder. När man lägger till en snabbfotad leverans och oöverträffad kundsupport är vi mycket nöjda över vårt samarbete ”
– Michael Bühring VD på Nordrest”

Genom att kombinera Nordrests passion för att erbjuda bättre måltidsupplevelser med Signcasts expertis inom digital skyltning, kommer detta samarbete att skapa minnesvärda och inspirerande matupplevelser för Nordrests kunder.

”Vi är stolta över att ha blivit valda som Nordrests leverantör för digitala meny skärmar”, säger Dilsher Khalaf VD på Signcast. ”Vår lösning är skapad för att hjälpa företag som Nordrest att maximera sin kundupplevelse och erbjuda en unik och anpassad service. Vi ser fram emot att stödja Nordrest i deras strävan att erbjuda Sverige ännu bättre måltidsupplevelser.”

Nordrest i siffror 2023:
Omsättning: 1,5 miljarder
Anställda: 1 500

Fler nyheter

Läs de senaste pressreleaserna och nyheterna från Signcast

LED-screens
Fastighet

18 kvm utomhus LED

Vad är Proptech? hur påverkar det fastighetsbranschen Proptech är en förkortning av ordet ”Property Technology”, som refererar till teknologier och lösningar som används

ise2024-signcast
Event

Signcast besöker ISE 2024

Signcast besöker ISE 2024 Vi är på plats på Integrated Systems Europe (ISE) i Barcelona, där vi utforskar branschens senaste trender och teknologier

Boki tvättstugebokning
Fastighet

BOKI – Tvättstugebokning

BOKI – Tvättstugebokning BOKI, vårt innovativa tvättbokningssystem, är utformat för att göra hanteringen av tvättstugan smidigare och mer effektiv, vilket minimerar konflikter och