signcast logo black 2

Signcast X Avy-Tmpl

Signcast och Avy-Tmpl går hand i hand för att revolutionera kommunikationen mellan fastighetsbolag och boende.

Signcast_avytmpl

Signcast, en ledande leverantör av digitala trapphustavlor till fastighetsbolag och BRFer, och Avy-Tmpl, Nordens främsta plattform för Tenant Experience med över 300 000 hushåll som använder appen, går hand i hand för att förbättra och effektivisera kommunikationen inom fastighetsbranschen.
Med integrationen mellan Signcast och AVY-TMPL blir det ännu enklare för hyresgäster och boende att få relevant information direkt på den digitala trapphustavlan från Signcast. Genom att automatiskt visa meddelanden som hyresvärden skapar i AVY-TMPL-appen på den digitala trapphustavlan, skapar vi en sömlös och smidig lösning för våra gemensamma kunder.

”Genom integrationen med AVY-TMPL tar vi ett stort steg framåt för att erbjuda våra kunder en hållbar och sömlös lösning,” säger Serhat Tunc, CTO på Signcast. ”Vi skapar en trygg och effektiv kommunikationskanal som gör det enklare för hyresgäster att få relevant information från hyresvärden i realtid”

Sveaviken Bostad AB Bostad är den första gemensamma kunden som kommer att dra nytta av detta samarbete.

”Det är en del av vår strategi att löpande bredda vårt digitala ekosystem så att våra kunder kan nyttja andra system och produkter sömlöst Vi ser fram emot att fortsätta investera i detta samarbete tillsammans med Signcast och våra gemensamma kunder” säger Joacim Gustafsson, VD på AVY-TMPL.

Detta samarbete är en viktig pusselbit för att ge fastighetsbranschen en sömlös och hållbar lösning där vi kombinerar teknologi och användarupplevelse. Vi ser fram emot att ta kommunikationen inom fastighetsbranschen till nya höjder tillsammans med våra gemensamma kunder och partners.

Om Avy-Tmpl:
AVY-TMPL är Nordens ledande plattform för Tenant Experience och hjälper fastighetsbolag att förbättra kommunikationen och servicen gentemot hyresgäster. Genom sin användarvänliga app och omfattande funktioner, skapar AVY-TMPL en modern och effektiv boendeupplevelse för tusentals hushåll.

Fler nyheter

Läs de senaste pressreleaserna och nyheterna från Signcast

LED-screens
Fastighet

18 kvm utomhus LED

Leverans av 18kvm LED utomhus skärm till Fastpartner Vi är glada att meddela att vi har levererat vår största LED skärm (18 kvm)

ise2024-signcast
Event

Signcast besöker ISE 2024

Signcast besöker ISE 2024 Vi är på plats på Integrated Systems Europe (ISE) i Barcelona, där vi utforskar branschens senaste trender och teknologier