signcast logo black 2

Signcast x Hogia

Signcast och Hogia-gruppen har inlett ett samarbete för att erbjuda en sömlös integrering mellan Castit, vår digital signage plattform, och Din Hyresvärd från Hogia Fastighetssystem. Denna integration möjliggör en enkel och effektiv hantering av hyresgästinformation på digitala trapphustavlor från Signcast. Din Hyresvärd sitter på informationen som behövs såsom vilka personer som bor på vilket våningsplan eller kommande händelser för den aktuella fastigheten. Med en integration mellan Signcast och Din Hyresvärd kan dubbelinmatning undvikas.

Hogia

”Vi är entusiastiska över samarbetet med Hogia och integrationen av Castit med DinHyresvärd. Detta är ett betydande steg framåt för att erbjuda våra gemensamma kunder en smidigare och mer automatiserad lösning för att uppdatera digitala trapphustavlor”, säger Dilsher Khalaf, VD för Signcast. ”Vi är övertygade om att denna integration kommer att förbättra användarupplevelsen för fastighetsägare och hyresgäster samtidigt som den sparar tid och minskar risken för felaktigheter.”

Din Hyresvärd är ett av Sveriges snabbast växande fastighetssystem och erbjuder omfattande funktioner för ekonomisk och teknisk förvaltning av fastigheter. Genom denna integration kan fastighetsägare och förvaltare enkelt uppdatera digitala trapphustavlor med korrekt och aktuell information, vilket sparar värdefull tid och säkerställer att hyresgästerna alltid har tillgång till korrekt information.

”Vi är glada att ännu en partner valt att integrera med DinHyresvärd, som just nu är Sveriges snabbast växande fastighetssystem”, säger Mats Lindberg, kommersiell produktägare av DinHyresvärd från Hogia Fastighetssystem. ”Genom ett smidigt flöde för uppdatering av trapphustavlor sparas värdefull tid hos våra kunder och vi säkerställer att informationen alltid är korrekt. Vi ser fram emot fortsatt utveckling av samarbetet så att ytterligare information kan publiceras på trapphustavlorna och addera värde för våra kunder och deras hyresgäster.”

Vi ser fram emot samarbetet med Hogia-gruppen och Din Hyresvärd för att ytterligare förbättra fastighetsinformationen och skapa ännu större värde för våra gemensamma kunder.

Om Hogia:
Hogia-gruppen består av 30 bolag i Norden och Storbritannien och har 700 medarbetare. Vi förser företag med programvaror och kunskap inom tre områden: ekonomi- och affärssystem, personaladministrativa system och transportsystem. För att kunna hjälpa våra kunder på bästa sätt har vi försäkrat oss om att vi har djup kunskap om de utmaningar som finns inom olika branscher. Därför är Hogia en bred organisation med många mindre bolag, som alla fokuserar på en specifik bransch. Det framhåller vi gärna, för vi vet att det är en unik tillgång som våra kunder värdesätter. Med integration mellan system underlättas administrationen. Tid sparas och fel minimeras.

Fler nyheter

Läs de senaste pressreleaserna och nyheterna från Signcast

LED-screens
Fastighet

18 kvm utomhus LED

Leverans av 18kvm LED utomhus skärm till Fastpartner Vi är glada att meddela att vi har levererat vår största LED skärm (18 kvm)

ise2024-signcast
Event

Signcast besöker ISE 2024

Signcast besöker ISE 2024 Vi är på plats på Integrated Systems Europe (ISE) i Barcelona, där vi utforskar branschens senaste trender och teknologier