signcast logo black 2

Signcast x Renz fastighetsboxar

Signcast och RENZ Sweden AB Lanserar en gemensam produkt
Signcast, en helhetsleverantör av digitala trapphustavlor, meddelar stolt sitt senaste samarbete med RENZ, en leverantör av bl.a. elektroniska fastighetsboxar som alltid ligger i framkant. Partnerskapet har resulterat i en efterlängtad produkt som kommer att omdefiniera sättet fastighetsägare och hyresgäster interagerar på.

Renz Signcast

Produkten som tagits fram av bolagen innebär att Signcasts digitala trapphustavlor framgångsrikt integrerats i RENZ elektroniska fastighetsboxar, myRENZbox e-Line vilket har resulterat i en elegant och funktionell produkt som är skapad för den moderna fastigheten. För att underlätta för slutanvändare har Signcast även integrerat sin plattform mot myRENZbox e-Line. Denna integration innebär att slutkunden nu kan hantera både digitala trapphustavlor och fastighetsboxar i en och samma plattform. Genom att mata in hyresgästens namn i RENZ-systemet uppdateras automatiskt namnet på den digitala trapphustavlan från Signcast. Detta eliminerar behovet av att använda flera separata system och skapar en sömlös användarupplevelse.

Dilsher Khalaf, VD för Signcast, kommenterar samarbetet: ”Vi på Signcast är glada över att samarbeta med RENZ och extra stolta över den produkt som vi har utvecklat tillsammans. Genom att integrera Signcasts digitala trapphustavlor i RENZ digitala fastighetsboxar tar vi ett stort steg framåt mot att erbjuda en förstklassig upplevelse för fastighetsägare och hyresgäster.”

Johan Axfors, VD för RENZ i Sverige: ”Vi är mycket stolta över den lösning vi fått till tillsammans med Signcast. Våra elektroniska fastighetsboxar, myRENZbox e-Line är branschledande och med Signcasts digitala trapphustavlor blir de ännu bättre.”

Fler nyheter

Läs de senaste pressreleaserna och nyheterna från Signcast

LED-screens
Fastighet

18 kvm utomhus LED

Leverans av 18kvm LED utomhus skärm till Fastpartner Vi är glada att meddela att vi har levererat vår största LED skärm (18 kvm)

ise2024-signcast
Event

Signcast besöker ISE 2024

Signcast besöker ISE 2024 Vi är på plats på Integrated Systems Europe (ISE) i Barcelona, där vi utforskar branschens senaste trender och teknologier