signcast logo black 2

Digital skyltning för retail

Digital skyltning är en strategisk investering för butiker som strävar efter att öka synligheten, förbättra kundupplevelse och optimera marknadsföring

Signcast har hjälpt några av
Sveriges största butikskedjor att implementera digitala skärmar i sitt bestånd

Produkter

Signcast erbjuder en omfattande portfölj av innovativa produkter som är skräddarsydda för retail. Vårt sortiment inkluderar digitala indodisplayer, kösystem, LED-lösningar och kreativ produktion.

akademibokhandeln-skarmar-skyltfonster

Ett kraftfullt verktyg för att engagera kunder

Digital skyltning för Retail revolutionerar sättet företag kommunicerar med sina kunder. Genom Digitala displayer och touch-lösningar förstärks kundupplevelse och kommunikation. Budskapet till kunden kan enkelt anpassas och publiceras i realtid, vilket är en väsentlig fördel i en snabbföränderlig värld.

Dessutom kan digital skyltning generera värdefulla insikter och data, som engagemang och beteendemönster, vilket stöttar företag i att fatta välgrundade beslut om sina marknadsförings- och kommunikationsstrategier.

Fördelar med digital skyltning för retail

Genom digital skyltning för att visa produkter och erbjudanden kan butiker öka kundernas medvetenhet om sortimentet och uppmuntra till impulsköp. Dessutom kan digital skyltning skapa en trevlig och interaktiv atmosfär i butiken, vilket förbättrar kundernas totala shoppingupplevelse.

Genom snabba och enkla uppdateringar av innehållet på skärmarna, blir det enklare att anpassa budskapen efter den målgrupp som befinner sig i butiken. En annan fördel är möjlighet att jobba med rörlig media, vilket har visat sig vara mer effektivt än stillbilder.

Nordsjö - signcast - retail
Face Signcast

Skyltfönsterskärmar

Ett vanligt användningsområde för digital skyltning inom retail är skyltfönster. Med en digital skyltfösnterskärm stärker butiken sin varumärkeskännedom samt möjligheten att öka antalet besökare i butiken genom att konvertera fler förbipasserande.

Användningen av digitala skyltfönsterskärmar kan vara särskilt effektiv eftersom den fångar uppmärksamheten hos förbipasserande på ett sätt som traditionella skyltar inte kan göra. Med rörliga budskap skapas en mer engagerande och interaktiv upplevelse för besökarna.

Castit CMS - Mjukvara

Castit är utvecklad med visionen av att erbjuda en mångsidig och intuitiv mjukvara som möter behoven inom olika branscher. Flexibiliteten i Castit gör den till en perfekt lösning oavsett om ert företag är verksamt inom retail-, fastighet- eller restaurangbranschen. 

Genom smarta funktioner och tydlig design ger Castit användaren en mycket lättanvänd mjukvara som inte kräver några tekniska förkunskaper. Castit är molnbaserad, vilket ger er full kontroll över alla era displayer oavsett vart ni befinner er.

castit-mjukvara-digital-signage

Fördelar med digital skyltning för retail

Det finns många fördelar med digital skyltning för retail, och nedan är några skäl till varför allt fler väljer denna kommunikationskanal

icon-unlimited

Oändligt många användare och utbildningstillfällen

icon-13

En partner med 13 års
erfarenhet i branschen

icon-support

Alltid fri support via
telefon och mail

icon-cloud

Användarvänlig och cloudbaserad mjukvara 

icon-security

Hög grad av säkerhet samt daglig backup av data 

Kundcase

Upptäck framgångsrika partnerskap där Signcast har varit kraften bakom omvandlingen

Ecovadis digital signage

Hållbarhet

Hållbarhet det är en kärnvärdering som genomsyrar vårt företag. För oss på Signcast handlar hållbarhet om att ta ansvar och ett åtagande att fatta strategiska beslut som gynnar både människor och miljön. I vårt arbete för hållbarhet strävar vi efter att minimera vår påverkan på miljön och samtidigt främja socialt ansvarstagande. Genom att noggrant välja leverantörer som delar våra värderingar och uppfyller höga hållbarhetsstandarder, säkerställer vi att varje led i produktionskedjan är i linje med våra hållbarhetsmål.

För att säkerställa att våra leverantörer håller en hög standard gör vi en utvärdering utifrån EcoVadis, en global aktör inom hållbarhetsbetyg för företag. Deras metodik, som grundar sig på internationella hållbarhetsstandarder som Global Reporting Initiative, FN:s Global Compact och ISO 26000, ger oss en tydlig och pålitlig ram för att bedöma och förbättra vår hållbarhetsprestanda.

Det är med stolthet vi delar att vår leverantör av displayer, LG, har erhållit det prestigefyllda EcoVadis Guld-certifikatet. Denna utmärkelse bekräftar deras engagemang för höga standarder inom hållbarhet och är en ytterligare bekräftelse på vår gemensamma strävan att göra en positiv inverkan på både miljön och samhället. Vi är stolta över att samarbeta med partners som delar vår vision och ambition för en hållbar framtid.

Vårt mål är att erbjuda digitala kommunikationslösningar som inte bara är effektiv i sin funktionalitet utan också är positiv för vår planet och de samhällen vi verkar i.

Kontakta oss

KONTAKTUPPGIFTER

Signcast AB (559086-9557)
Aniaraplatsen 4
191 47 Sollentuna

FÖRSÄLJNING

hello@signcast.se
08 – 121 593 15

SUPPORT

support@signcast.se
08 – 121 593 15
Öppettider: 08:00 – 17:00

Vad kan vi hjälpa er med?

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor!