signcast logo black 2

Vad är Proptech? hur påverkar det fastighetsbranschen

Proptech är en förkortning av ordet ”Property Technology”, som refererar till teknologier och lösningar som används inom fastighetsbranschen. PropTech förenar fastigheter med teknologi och innovation för att förbättra branschen och skapa en bättre användarupplevelse för fastighetsägare, hyresgäster och besökare.
PropTech omfattar en rad teknologier och tjänster, inklusive digitala plattformar för fastighetsförvaltning, molnbaserad bokföring, smarta byggnadssystem, analysverktyg och digitala marknadsplatser för fastighetsköp och -försäljning. Det är en växande bransch som ständigt förändras med nya innovationer och teknologiska framsteg.

digitala-trapphustavlor-for-bostadsutvecklare

Digitala trapphustavlor
Digital signage är en av de teknologier som används inom PropTech för att förbättra kommunikationen inom fastighetsbranschen. Genom att använda digitala trapphustavlor istället för traditionella anslagstavlor och skyltar kan fastighetsägare enkelt uppdatera informationen som visas på skärmen och anpassa den efter behov. De kan också visa realtidsinformation, såsom väder, trafik och nyheter, som kan vara till nytta för besökare och hyresgäster.

Digital signage kan också användas för att skapa en mer interaktiv upplevelse för besökare och hyresgäster. Genom att använda interaktiva skärmar och touch-teknik kan användare interagera med informationen som visas på skärmen och få mer detaljerad information om fastigheten och dess tjänster.

Sammanfattningsvis kan digital signage vara en viktig teknologi inom PropTech, eftersom det gör det möjligt för fastighetsägare att skapa en bättre användarupplevelse och kommunicera med besökare och hyresgäster på ett mer effektivt sätt. Genom att använda digital signage kan fastighetsägare också spara tid och resurser genom att enkelt kunna uppdatera informationen som visas på skärmen.

Signcast erbjuder en innovativ lösning för digitala trapphustavlor inom proptech som hjälper fastighetsägare att förbättra kommunikationen med hyresgäster och besökare. Med Signcasts lösning kan fastighetsägare enkelt installera digitala skärmar i trapphus och andra gemensamma utrymmen i fastigheten.

Ett av de viktigaste fördelarna med Signcasts lösning är den användarvänliga CMS Castit, som är en egenutvecklad mjukvara som gör det enkelt för fastighetsägare att hantera och uppdatera innehållet på skärmarna. CMS:et är användarvänligt och har en intuitiv gränssnitt som gör det enkelt för användare att lägga till, ta bort eller uppdatera innehåll på skärmarna.

Signcast har också integrationer mot andra fastighetssystem, vilket gör det möjligt för fastighetsägare att integrera sin digitala trapphustavla i en större ekosystem av digitala verktyg och system. Detta ger en mer sömlös upplevelse för både hyresgäster och fastighetsägare.

Sammanfattningsvis erbjuder vi på Signcast en innovativ lösning för digitala trapphustavlor inom proptech, med en egenutvecklad mjukvara och integrationsmöjligheter med andra system. Vår lösning är användarvänlig och gör det enkelt för fastighetsägare att hantera och uppdatera innehåll på skärmarna, samtidigt som den bidrar till en förbättrad kommunikation med hyresgäster och besökare i fastigheten.

Fler nyheter

Läs de senaste pressreleaserna och nyheterna från Signcast

LED-screens
Fastighet

18 kvm utomhus LED

Leverans av 18kvm LED utomhus skärm till Fastpartner Vi är glada att meddela att vi har levererat vår största LED skärm (18 kvm)

ise2024-signcast
Event

Signcast besöker ISE 2024

Signcast besöker ISE 2024 Vi är på plats på Integrated Systems Europe (ISE) i Barcelona, där vi utforskar branschens senaste trender och teknologier

Boki tvättstugebokning
Fastighet

BOKI – Tvättstugebokning

BOKI – Tvättstugebokning BOKI, vårt innovativa tvättbokningssystem, är utformat för att göra hanteringen av tvättstugan smidigare och mer effektiv, vilket minimerar konflikter och